tirsdag den 25. januar 2011

Tiden går hurtigt..

Så må det være tid for endnu et indlæg her på bloggen. Det er nu 13 dage, siden jeg sidst har skrevet. For mig føles det ikke som om der er gået nær så lang tid! Mærkeligt. Jeg er kommet rigtig godt ind i 2011 - jeg havde måske lige et par dage omkring nytår, hvor jeg var halvsyg, ikke rigtig fik sovet om natten (ferier vender altid rundt på ens døgn..!).. Jeg blev heldigvis hurtig frisk igen, og jeg kom tilbage til en normal døgnrytme, og jeg har nu igen ingen problemer med at falde i søvn.

Skolen går rigtig godt, og jeg er faktisk rigtig glad for den for tiden. Jeg har gode klasser, og jeg er allerede halvvejs gennem 2. trimester, hvilket betyder, at halvdelen af skoleåret er gået. Det er lidt vildt at tænke på. Halvdelen af mit udveksling år er derved også gået.. Jeg har fået at vide, at jeg formentlig forlader USA d. 27 eller d. 28 juni, det er dog ikke 100 % bekræftet endnu, men det skulle være ret sikkert. Dette er dog ikke noget, jeg tænker specielt meget på, da jeg bare vil nyde min tid her så længe det varer. Jo tættere på afrejse dagen jeg kommer, jo mere tænker jeg på bare at nyde hver eneste dag, for det her er ikke noget, jeg nogensinde kommer til at opleve igen.

Nå, det må være nok om mine tanker.. Det er jo ikke et folkeskoleessay jeg er i gang med at skrive! De sidste par uger er bare gået med skole, mine venner og lidt fodbold af og til. Jeg spiller for et indendørs hold med både piger og drenge, så det er sjovt nok, selvom det ikke er seriøsiteten, der er i højsædet, når vi spiller.

I dag fik vi et telefonopkald 5.30 i morges, som fortalte, at vi skulle møde 2 timer senere - juhu! - jeg kunne derfor sætte min alarm til to timer senere, og så sove 10 timer. Det lader dog ikke til at have hjulpet, jeg føler mig faktisk langt mere træt her til aften, end jeg plejer.. Hm! Jeg forstår dog på ingen måder, hvorfor vi fik "the 2 hour delay", da vi skulle i skole var alle vejene helt perfekte uden is eller noget. Temperaturen var lige omkring frysepunktet og det havde ikke sneet i nat. Det var sikkert en eller anden højtstående skolemand, der ikke lige havde lyst til at tage på arbejde i morges! Hurra for ham i så fald. Jeg klager i hvert fald ikke, og skulle der komme flere af disse dage, tager jeg da også dem med.

Jeg har jo som sagt Marketing, og jeg er utrolig glad for den klasse! Min lærer er fantastisk. Jeg tror, jeg har nævnt før, at hun kommer fra "den virkelig verden", og ikke bare har været på en skole hele sit liv. Det synes jeg, giver hende en langt bedre baggrund for at undervise. I fredags tog hun en lille gruppe på 10 af hendes 100 elever med til en iværksætter konference i Lansing (Michigans hovedstad). Jeg var en af hendes udvalgte, og jeg missede derfor - desværre - skolen den dag. Til konferencen hørte vi flere forskellige succesrige iværksættere fortælle om deres virksomheder og give råd til kommende iværksætter. Det var faktisk ret spændende, og der kommer en opfølning på konferencen i maj, hvilket jeg helt sikkert også vil tage ud til.

Det er vist planen, at vi skal på ski engang i februar. Jeg håber, at det bliver til noget, da det efterhånden er et stykke tid siden, jeg sidst har stået på ski! Det skal nok blive sjovt, og jeg tror, at en masse af mine og Davids venner tager med os op nordpå for at stå på ski!

Dette indlæg bliver ikke et af de længere, da jeg føler jeg har lyst til at gå i seng nu. Jeg håber derimod, at jeg snart får skrevet et nyt et og måske taget lidt flere billeder - der er flere billeder på facebook end på google, da googles billedetjeneste ikke er verdens mest samarbejdsvillige.

Jeg håber, at I har det fantastisk, og at vinteren ikke er så slem i Danmark, som den var her i sidste uge (-20 grader)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar