onsdag den 12. januar 2011

Så sner det igen

Så det tid til lidt nyt her fra USA! Kulden er kommet tilbage efter vi havde et mærkværdigt varmt nytår, og alt sneen derfor forsvandt. I går sneede det meget kraftigt, og jeg håbede derfor på, at vi igen ville få en fridag pga. sne. Sådan blev det (desværre) ikke denne gang. I stedet måtte jeg endnu engang op kl. 6.25 - det der med at stå helt så tidligt op kommer jeg altså aldrig til at vende mig til. Jeg satser på et job, hvor man kan møde senere, når jeg bliver ældre!

2011 har for mig indtil videre været stille og roligt. Skolen startede jo allerede d. 3. januar for mig. Alle de ældre studerende her i USA, der går på college var så heldige at have en uges ferie mere, så vi havde fornøjelsen af at have min ælddste værtsbror, Garrison, hjemme en ekstra uge, efter David (min yngre værtsbror) og jeg var startet i skole. Det var også helt okay. Desværre blev han syg, og han fik smittet mig en smule - i hvert fald nok til, at jeg lige kunne tage en "sygedag" i torsdags og bare sove lidt længere og lave ingenting. Det var lige, hvad jeg trængte til, selvom jeg nu kun havde været i skole 3 dage efter vores lange ferie på det tidspunkt.

Nu føler jeg derimod, at skolen faktisk er udemærket, selvom jeg stadig har en lærer, som vist ikke burde være lærer. Jeg har tit undret mig over, hvorfor lærere, der tydeligvis hader unge mennesker, og på en eller anden måde mener/tror, de er mere værd end os elever, er lærere. Jeg har desværre en af disse lærere, som har tusindvis af mærkelige regler, som ikke rigtig hjælper på noget som helst, medmindre hendes mål altså er at få en klasse, der ikke kan lide hende og som på ingen måder gider gøre som hun siger. Men det ødelægger nu ikke så meget, der er heldigvis en masse cool elever i den klasse, og vi formår vist at provokere hende indirekte, så hun ikke kan blive så sure på os, men stadig bliver vanvittigt irriteret!

I en af mine andre klasser, er læren derimod noget mere cool. Web design. Vi laver ikke det store, udover engang i mellem at lave en hjemmeside og hver gang lærer nye funktioner, vi kan bruge, så siden bliver pænere og mere funktionel. 3/4 af tiden går dog ikke med kodning af hjemmesider, men derimod med Tetris. Det spil er yderst populært, og jeg må indrømme, jeg også er blevet godt fanget af det! Hvis i nogensinde keder jeg, er det et fantastisk spil at brænde lidt tid af på!

Efter skole styrktræner jeg stadig 3 gange om ugen, og nu er min indendørs soccer turnering startet op igen. Jeg spiller nu for et mixet drenge og pige hold, og vi vandt vores første kamp 25-6 i går.. Nej, modstanderen var ikke særligt gode! Jeg glæder mig til at spille noget mere rigtigt fodbold, for det savner jeg godt nok! Når man i næste 10 år har været vant til at spille det et par gange om ugen og konstant diskuteret det med sine venner, kommer man til at savne det, når man er i et land, der ikke interesserer sig for sporten overhovedet! Jeg kan dog heldigvis stadig lige give min Liverfools og Bundby venner en kommentar på Facebook, når deres hold igen og igen laver pinlige resultater! Godt man ikke er fan af dem.

I går fik jeg en pakke hjemme fra de gamle med en invitation til min fars 50 års fødselsdag - det bliver nok lidt halvsvært at finde tid til at komme til den - og en masse slik og kage alt sammen med marcipan blandet ind i det på en eller anden måde! Marcipan og Kransekage savnede jeg godt nok meget, da det ikke er noget amerikanerne kan lide åbanbart.

Om 2 uger har jeg været herovre i 5 måneder, hvilket betyder halvdelen af året er gået. Det føles godt nok mærkeligt, og jeg ved ikke, om jeg er glad for det eller ked af, at det er gået så hurtigt. På den ene side glæder jeg mig rigtig, rigtig meget til at se min familie og mine venner igen, når jeg engang skal hjemad, men på den anden side bliver det også utroligt svært at sige farvel til USA til den tid, for på det tidspunkt ved man jo, at man ikke kommer tilbage hertil og har en hverdag, som jeg har nu. Jeg skulle få en hjemrejse dato her i løbet af januar, og jeg skal nok få den lagt ind på bloggen, når jeg engang hvilken dag det bliver. Det skulle dog blive midt i eller sidst i juni.

Jeg glæder mig rigtig, rigtig, rigtig meget til kulden og sneen forsvinder, og det igen bliver sommer. Jeg har ikke mærket nogen som helst global opvarmning, det er stadig koldt her, og jeg kan forstå, at det heller ikke er blevet meget bedre hjemme i Danmark.. Puha! Lad os bare håbe, at vinteren slutter lidt tidligere i år, og at varmen kommer hurtigere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar