onsdag den 15. december 2010

Jul og snefri!

Så er vinteren kommet herover - den måtte I ellers gerne have beholdt hjemme i Danmark.. Natten til mandag fik vi rigtig meget sne, og temperaturen faldt pludselig til et pænt stykke under frysepunktet. Der var så meget sne mandag morgen, at stortset alle skoler i nærheden af Grand Ledge, inklusiv min skole, lukkede! Den besked fik vi heldigvis allerede søndag aften, så det var som om, at weekenden lige blev en dag længere. Næste dag fik vi af en eller anden mærkeligt grund at vide, at skolen dagen efter (tirsdag) ville åbne to timer senere end normalt, det skulle åbenbart gøre vejene bedre. Jeg ved ikke, hvor de fik den idé fra, for temperaturen nåede aldrig i nærheden af frysepunktet før kl. 9.45, hvor vi skulle være i skole og derfor var de 6 km til skolen en lang køretur på ren is! Jeg er glad for, jeg ikke skulle køre den dag.

Vi var ikke de eneste, som blev nødt til at sætte farten kraftigt ned, for at undgå ulykker, så der var lange køer på vejene og jeg tror, at mindst halvdelen af skolen kom for sent den dag. Ja, jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke fik hele dagen fri, da det i hvert fald ikke var sikkert at køre. I dag har vi desværre haft en hel dag, og selvom vi havd en lille 3 dages ferie for blot to en halv uge siden, trænger jeg virkelig til en god lang juleferie. Jeg tror ikke, jeg bryder mig så meget, om det amerikanske skoleår, som har 3 måneders sommerferie, men derimod ikke særlig meget ferie resten af året.. Når vi kommer tilbage fra jul, er der en uges ferie i starten af april, før vi engang først i juni får sommerferie.. Ja, jeg ville nok foretrække en vinterferie, påskeferie og en milliard helligdage indimellem, men sådan er det jo. Det går nok.

Ellers må jeg indrømme, at det går stille og roligt herover. De tre skoleuger, der er mellem thanksgiving og juleferien, virker for mig ikke som en god idé. Vi startede på et nyt trimester efter thanksgiving med nye fag, og det virker som om, at de her 3 uger de fleste steder går til en lang omgang intro, og det synes jeg altså lidt, er spild af 3 uger, men omvendt forstår jeg også godt, at lærene vil vente med det vigtige stof til efter ferien, så ikke vi glemmer alting over julen.

Jeg har fået en del julekort, som jeg er utrolig glade for! De står nu på mit værelse vog pynter. Endnu engang mange tak for dem! De betyder virkelig, virkelig meget!

Jeg har stadig ikke haft hjemve, selvom jeg selvfølgelig savner mine venner og familie. Det betyder formentlig, at jeg blot har det godt her. Jeg føler dog specielt de sidste par uger, at jeg alligevel har savnet Danmark en smule.

Lige nu er jeg ret træt, så det her bliver et af de kortere indlæg. Jeg håber i stedet, at jeg får skrevet igen i næste uge, hvor jeg har ferie.

Jeg håber, at I alle har haft en god første halvdel af december, og at den anden halvdel bliver endnu bedre!

1 kommentar:

  1. Kunne vi ikke få et par billeder af alt den sne du skriver om ... De billeder vi har set indtil nu viser jo ikke meget sne :-)

    SvarSlet